Зарадвахме децата от ДГ "Роза" и ДГ "Червената шапчица" с интерактивни образоватени спектакли

Топлата есен и слънчевите дни в края на октомври ни позволиха да зарадваме децата, участващи в проект "Равностойни и равноправни" - фаза 2 с интерактивни образователни спектакли на открито. Инициативата децата да се докоснат до магията на театъра е част от дейностите по проекта, който реализираме с финансиране от Фондация "Тръст за социална алтернатива". 

Актьорите от Група за детски театър Камила посетиха филиалите на двете детски градини - партньори по проекта, където представиха поучителния спектакъл "Зли вълшебства, добри вълшебства" пред малките любители на изкуството.

На 18 октомври 2022 г. на срещата с куклените актьори се радваха децата от ДГ "Червената шапчица". Децата от филиалите на ДГ "Роза" в с. Ново село и с. Хотанца гледаха образователния спектакъл на 25 октомври 2022 г., а децата от филиал с. Тетово бяха прекрасна публика на 27 октомври 2022 г. 

Щастливи сме, че благодарение на проект "Равностойни и равноправни" - Фаза 2 имаме възможност да организираме тези толкова вълнуващи за децата срещи с изкуството.  А напролет предстоят нови срещи на участващите в проекта деца с актьорите от "Камила", за които от сега се вълнуваме!