Покана за участие в "Пътеводител на доброто" - Фестивал за представяне на ефективни социални модели 2024

Скъпи колеги и приятели, 

Уважаеми доставчици и ръководители на социални услуги,

Уважаеми потребители на социални услуги,

За нас е чест и привилегия да Ви поканим да вземете участие в първото издание на "Пътеводител на доброто" - Фестивал за представяне на ефективни социални модели, което ще се проведе на 16-ти юни 2024 г. в гр. Разград. 

Фестивалът „Пътеводител на доброто“ е форум за представяне на добри модели от практиката на социалните услуги в България и за насърчаване на активното включване на техните потребители в обществения живот. Фестивалът предоставя уникалната възможност за среща и обмяна на опит, идеи и вдъхновение на професионалисти, работещи в социалните услуги и потребители и към момента е единствен подобен в България.

Фестивалът ще се провежда ежегодно и е посветен на 9-ти юни - Международния ден на приятелството. Вярваме, че благородното и спояващо чувство на приятелството е  способно да изгради траен мост между социални работници, потребители на социални услуги и обществеността за един по - красив, по - добър и мирен свят.

Заедно с нашите партньори от Агенция Генезис, Виталити Груп и Генезис Арт обединихме усилия, за да реализираме една обща идея, който се роди още по време на пандемията. Заредени сме с много енергия и позитивизъм и сме готови да градим и надграждаме Пътеводителя на доброто, като го превърнем в истински празник.

Каним доставчици на социални услуги  и центрове за социални услуги от цялата страна да участват във фестивала. Вярваме, че има какво да покажете и какво да взаимствате в практиката си. Обещаваме богата и разнообразна програма в три панела.Подробно описание на програмата, организацията и инструкции за участие ще намерите в поканата за събието. 

За да се включите, е необходимо да попълните заявка за участие и да я изпратите на е-мейл: festival.dobrota@gmail.com в срок до 30-ти април 2024 г.  

Очакваме ви!

Поканата, регламентът и заявката за участие в събитието можете да изтеглите от линковете по-долу:

Регламент на фестивала "Пътеводител на доброто"

Покана за участие във фестивала "Пътеводител на доброто" 2024 

Заявка за участие във фестивала "Пътеводител на доброто" 2024