Фестивалът "Децата на Русе пеят и танцуват" донесе много настроение на малки и големи
Днес заедно с над триста деца и родители, участници в третото издание на фестивала "Децата на Русе пеят и танцуват", бяхме свидетели на една магия. Още след първата песен "Ало, ало, слънчице", облаците над Парка на младежта в Русе бързо отлетяха и слънцето огря празника ни.
 
С приказните герои Елза и Маршал, с много предизвикателства и изненади, с танци и песни времето неусетно отлетя. Чудесните деца от ДГ "Пинокио", ДГ "Русалка", ДГ "Незабравка", ДГ "Синчец" и доброволците от ОУ "Олимпи Панов", техните родители, учители и случайни минувачи бяха заразени от доброто настроение и веселбата. Празникът завърши с почерпка и много снимки, които с най-голямо удоволствие споделяме с вас.
 
Благодарим на нашите партньори от Агенция "Генезис" ЕООД и аниматорите от парти агенция "Феличита", които организираха забавната и разнообразна програма и на всички родители, които решиха да споделят съботния ден с нас и да доставят на децата си радост и удоволствие.
 
Събитието е част от дейностите на проект BG05M9OP001-2.056-0007-2014BG05M2OP001-C01 „Интегрирани мерки за социално и образователно включване на уязвими групи на територията на Община Русе“, по който партнираме на Община Русе.