Включи се в нашето събитие в рамките на Move Week - велопоход на 04.10.2014

Сдружение БРТИМ организира велопоход в рамките на Европейската седмица на физическата активност и спорта - MOVE Week (http://bulgaria.moveweek.eu/event/show/1742/wielopochod), която се провежда ежегодно в цяла Европа чрез организиране на масови спортни прояви. Инициативата на Сдружение БРТИМ е подкрепена и от СНЦ „Младежки глас”- клон Русе (http://www.mg-ruse.tk/). Велопоходът ще се състои на 04.10 (събота) в околностите на гр. Русе, а маршрутът, който трябва да изминат участниците е следния: Русе- Червена вода-"Текето"-Русе. Разстоянието за преодоляване е приблизително 33 км., а колоната от колоездачи ще стартира от Община Русе в 10.00 ч. и ще финишира на същото място. По време на велопохода, в района на "Текето" е планирана почивка за колоездачите. След това, изпълнени с нови сили, велосипедистите продължават с превземането на маршрута.

Няма възрастови ограничения за желаещите да се включат във велопохода. Единственото изискване е малките деца да бъдат с придружител. Задължително всеки един от участниците трябва да е с каска, в противен случай няма да бъде допуснат да стартира.

Ние, от Сдружение БРТИМ и СНЦ „Младежки глас”- клон Русе, съветваме гражданите на Русе и други населени места, да не се колебаят, а на 04.10 да се включат във велопохода, тъй като удоволствието от подобен род приключения, е несравнимо. Велопоходът предоставя възможност на всеки, независимо от опита, да се включи и да усети тръпката от преодоляване на изпитанието, което предлага избрания маршрут.

Всеки, който желае да се регистрира за участие може да го направи като се обади на тел. 082/820-660, чрез лично съобщение на https://www.facebook.com/AssociationBRTMI  или чрез е-мейл на podkrepa@brtim.com, с посочени три имена, възраст и телефон за обратна връзка.