Стотици деца от 19 детски градини изпълниха с настроение и красота Летния театър в Русе
Стотици деца от 19 детски градини в Община Русе, над 1000 родители, близки и гости, безброй усмивки, хиляди снимки, запечатали красиви моменти... Равносметката от емоцията, която вчера преживяхме в Летен Театър Русе!
Под общото мото "Имало едно време...", спектакълът събра пирати, балерини, феи, принцеси, пилоти и стюардеси, пеперуди, пожарникари, далматинци и още много приказни герои, които оживяха на сцената, за да ни потопят, макар и за малко във вълшебния детски свят. Празникът завърши с обща песен, в която се включиха всички деца с послание за мир, а родители пуснаха гълъби в небето над Летния театър. Благодарим за емоцията!
Това беше заключителното събитие по проект BG05M9OP001-2.056-0007-2014BG05M2OP001-C01 „Интегрирани мерки за социално и образователно включване на уязвими групи на територията на Община Русе“, финансиран от ОП "Наука и образование за интеригентен растеж", по който партнираме на Община Русе заедно с ДГ "Пинокио", ДГ "Русалка", ДГ "Незабравка", ДГ "Синчец" и ОУ "Олимпи Панов".